woensdag 9 mei 2012

Vrouwen die meer interessant vinden dan roze glitters.


Kennen jullie dat ook? Dat je regelmatig op Twitter door diverse onbekende personen, stichtingen en organisaties wordt gevolgd? Maar uiteindelijk totaal geen behoefte hebt om zelf ook te te volgen? 
In dit geval werd ik wel heel erg nieuwsgierig toen ik gevolgd werd door NSMBL. 

NSMBL: en·sem·ble [ãnsãmble] het; o -s (1) Verzameling. (2) Set van bij elkaar passende kleding. (3) Gezelschap, muziek-, toneel

Natuurlijk zijn er talloze online magazine door en voor vrouwen. Alleen wordt hier de dagelijkse inspiraties op gebied van mode, lifestyle en het leven verzamelt op één plek.
Hun doel? “Piecing together the daily puzzle called life”.
NSMBL gaat over het leven en alles wat erbij hoort. Mode, liefde, eten, emotie en kunst: als het inspireert en krachtig is, is het NSMBL waardig.Via de website proberen ze je op meerdere momenten te verrassen, verblijden en ontroeren met de leukste en meest inspirerende stukjes van over de hele wereld. Daarnaast zijn we altijd aanwezig bij de leukste modefeestjes, evenementen en shoots waardoor we je een kijkje kunnen geven in de gekke, maar altijd leuke mode-industrie.
NSMBL is er voor vrouwen die dagelijks geïnspireerd willen worden, maar geen zin hebben om zich telkens te moeten worstelen door de constante waterval van roze glitters.
www.nsmbl.nl



Geen opmerkingen:

Een reactie posten